Book now Rezerva acum Buchen Sie jetzt

Restaurante

 • Restaurantul Conradt

  Dr. Karl Conradt este unul dintre intemeietorii si finantatorii statiunii Hohe Rinne, inaugurata in vara anului 1894. Suntem mandri ca restaurantul nostru ii va pastra numele in amintire pentru timpurile prezente si viitoare.

  Acesta este locul ideal pentru a sarbatori momentele speciale din viata ta. Bucurati-va de micul dejun, pranz sau cina intr-o atmosfera relaxata, in interiorul restaurantului sau in aer liber pe terasa deschisa din primavara pana in toamna.

  Chef-ul nostru, impreuna cu echipa sa de profesionisti, va va delecta cu specialitati locale si internationale, pentru a satisface toate dorintele Dumneavoastra gastronomice.

 • Gutt Cafe

  Dl. Robert Gutt este unul dintre intemeietorii statiunii Hohe Rinne. Suntem mandri ca aceasta cafenea ii va pastra numele in amintire pentru timpurile prezente si viitoare.

  Aceste este locul perfect pentru a va bucura alaturi de cei dragi de o cafea buna sau un ceai, dar si de un pahar de vin bun sau o bere rece, intr-un cadru intim sau pe terasa in aer liber.

  In lounge-ul cafenelei iti poti imbunatati abilitatile la biliard sau sa te bucuri de jocuri de societate cu prietenii tai.

 • Conradt Lounge

  Oaspetii hotelului se pot bucura de Conradt Lounge amplasat intr-un separeu chiar in incinta Restaurantului Conradt ce dispune de un spatiu placut si primitor cu design rustic si o atmosfera relaxanta si unde se poate servi micul dejun, pranzul sau cina.

 • The barbecue

  In zilele frumoase de vara sau de iarna, grupurile mari de peste 25 de persoane pot alege sa serveasca pranzul sau cina in aer liber la The Barbecue, intr-o locatie de exceptie, bucurandu-se de o priveliste incredibila chiar pana in orasul Sibiu ale carui lumini parca intra noaptea in competitie de frumusete cu cerul instelat.