Book now Rezerva acum Buchen Sie jetzt

Wellness & Spa

Relaxati-va & Revitalizati-va @Hohe Rinne Spa

Traiti o experienta multisenzoriala, eliberati-va de stres, revitalizati-va trupul, mintea si spiritul si bucurati-va de efectele terapeutice la Hohe Rinne Spa.

Vezi oferta de abonamente si preturi spa
 • Piscina

  Piscina interioara este dotata cu sisteme de masaj cervical, gheizer si inot impotriva curentului, iar pe margine sunt disponibile sezlonguri pentru relaxare.
  Dimensiunile piscinei sunt:
  Lungime: 11 m;
  Latime: 5 m;
  Adancime: 1,4 m.

 • Jacuzzi

  Jacuzzi, una din atractiile principale ale Hohe Rinne Spa, unde intreg corpul este rasfatat cu o adevarata relaxare in bulele de apa calda.

 • Sauna Finlandeza Traditionala

  Sauna Finlandeza Traditionala este o modalitate de relaxare si revigorare a sistemului imunitar si cardiovascular destinata in special adultilor si adolescentilor. In timpul unei sesiuni de sauna, modificarile sistemului cardiovascular sunt echivalente cu cele inregistrate in timpul unui antrenament cardio, ajutand la eliminarea toxinelor, imbunatatirea functiilor respiratorii, calmarea tensiunii si ameliorarea durerilor musculare si ale oaselor. Aici veti beneficia de o baie de aer cald caracterizata prin temperaturi foarte ridicate de 85-110°C si umiditate redusa de 20-30%.

 • Bio-Sauna

  Bio-Sauna combina beneficiile unei bai de aburi cu cele ale saunei finlandeze traditionale, dar intr-o versiune mai blanda, cu temperaturi moderate de doar 45-60°C si un procent de umiditate in jur de 40-80%. Aceste caracteristici fac din Bio-Sauna o metoda de relaxare si detoxifiere non-agresiva, motiv pentru care timpul de expunere poate fi prelungit la 30 de minute. Efectele benefice ale Bio–Saunei sunt potentate prin aromoterapie, cromoterapie si muzica.

 • Sauna cu Infrarosu

  Sauna cu Infrarosu este un tip modern de sauna, dotata cu raze infrarosii in scop terapeutic. Razele infrarosii sunt parte a spectrului luminii invizibile pentru ochiul uman si sunt similare cu razele soarelui. Ele au insa o lungime de unda benefica pentru organism, patrunzand adanc in piele si incalzind tesuturile organismului din interior spre exterior. Datorita temperaturii moderate de max. 50°C expunerea la razele infrarosii poate fi extinsa la 30 de minute.

 • Baia de Aburi Turceasca

  Baia de Aburi Turceasca este caracterizata prin umiditate foarte ridicata de 90-100% si temperatura mai joasa de 40-50°C. Pentru a spori beneficiile pentru sanatate ale acestei bai de aer cald si umed, baia de aburi este dotata cu un dus rece pentru terapie Kneipp. Terapia Kneipp este reprezentata prin sesiuni de jeturi de apa reci, variate ca presiune, in timpul saunei. Jeturile de apa pot fi orientate pe diferite parti ale corpului, cum ar fi fata, picioarele sau bratele, pentru a calma si a tonifia pielea, pentru a imbunatatii sistemul nervos si a creste fluxul sanguin din zona tratata.

 • Salina

  Salina ofera posibilitatea rara unei terapii de sare care reprezinta o metoda naturala si non-invaziva de tratament, bazata pe inhalarea pasiva de aerosoli de sare uscata intr-un microclimat fara alergeni. O expunere mai mare la aerosoli are efecte benefice asupra bolilor respiratorii si ale pielii (in special alergii si eczeme). Salina ajuta la detoxifierea organismului, consolidarea sistemului imunitar si promoveaza un sentiment de confort si bunastare.

 • Dusurile de Senzatie

  Dusurile de Senzatie combina efectul tonic al alternantei dintre apa calda si rece si a presiunii variate, la care se adauga sunete, elemente vizuale si olfactive menite sa ofere o experienta senzoriala completa. Alaturi de dusurile traditionale cu apa rece din ciubarul din lemn, Dusurile de Senzatie reprezinta o modalitate de revigorare si racire a organismul ce imbunatatesc sistemul imunitar si nervos, stimuleaza fluxul sangvin si creste cantitatea de oxigen si substante nutritive care ajunge la tesuturi si organe vitale. Ele ajuta astfel la eliberarea de stres si depresie. La sfarsitul saunei, dusul cu apa rece ajuta la inchiderea porilor.

 • Camera de Relaxare

  Camera de Relaxare este locul unde va puteti relaxa si revitaliza in pauza dintre vizitele la multitudinea de facilitati oferite la Hohe Rinne Spa. Muzica ambientala, miresmele imbietoare si fotoliile ergonomice incalzite si relaxante va vor ajuta sa va recastigati echilibrul psihic si fizic, transformandu-va ziua intr-una de exceptie.

 • Sala de Fitness

  Sala de Fitness a hotelului este dotata cu aparatura profesionala pentru diferitele exercitii fizice de tip cardio sau pentru mentinerea in forma a musculaturii. Aici puteti gasi benzi de alergat, biciclete de fitness normale sau pentru persoane cu probleme lombare, steppere, aparate de vaslit precum si gantere de diverse greutati.

 • Masaj

  In cele doua Camere de Masaj disponibile la Hohe Rinne Spa veti descoperi tehnicile personalizate si ritualurile anti-stres folosite care va vor face sa va simtiti complet relaxati, indepartand problemele musculare si cele referitoare la articulatii. O sedinta de masaj executata intr-un mod profesionist ajuta la eliminarea stresului zilnic acumulat.